Sabuk Baja Mingke

Mingke khusus ing manufaktur sabuk baja kanthi kekuatan dhuwur lan nyedhiyakake solusi proses sing terus-terusan adhedhasar sabuk baja.

Pusat penjualan lan layanan kita ana ing 10+ negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata China, Taiwan China, Polandia, Turki, Thailand, Australia, Rusia, Brasil lan liya-liyane.

Babagan Perusahaan

Mingke, Sabuk Baja

Mingke khusus ing manufaktur sabuk baja kanthi kekuatan dhuwur lan nyedhiyakake solusi proses sing terus-terusan adhedhasar sabuk baja.Pabrik kitaminangka perusahaan teknologi tinggi, lan dumunung ing zona pangembangan ekonomi Gaochun, kutha Nanjing, kanthi area 16000 meter persegi.Kantor pusat lan pusat R&D kitadumunung ing Hongqiao, Shanghai.

Hubungi Kita

Rm.1906, CapitaLand Minhang Plaza, No. 6088 Humin Rd., Minhang Dist., Shanghai 201199, China

Kabar

Entuk Kutipan

Kirim pesen menyang kita: